Grădinița pentru totdeauna: de unde pot cumpăra cartea

Pe 21 septembrie Grădinița pentru totdeauna a serbat un anișor! Ana Maria Bogdan, Fondator iscodescu.ro, de care, cu riscul de a mă repeta, mă leagă o lungă prietenie, m-a întrebat cum mă simt. I-am spus atunci așa, și redau aici un scurt foarte fragment din interviul Parteneriatul dintre părinți și educatori:

Sunt bucuroasă când primesc mesaje de la părinții care au citit-o, feedback-urile lor mă umplu de sens și încredere să continui. Aș zice că trăiesc acum o nouă lansare, mă simt plină de energie, creativitate, entuziasm nevoi care îmi generează idei pentru a veni cat mai aproape de aceste comunități. În plus, colectez feedback-uri de la cei care au citit-o pentru că am început să lucrez la ediția a 2-a revizuită. Bănuiesc că o carte rămâne vie atâta timp cât autorul și cititorul creează contexte de conectare, și aceasta este intenția mea pentru cel de-al doilea an de viață al cărții.

Am astăzi mai mult ca niciodată trăiesc din plin emoțiile dorinței care se împlinește cu fiecare zi ce trece. Vă mulțumesc cu recunoștință vouă, tuturor celor au citit această carte și care o recomandă. Mulțumesc cu bucurie și celor care care și-au dedicat timp să-mi dea feedback, să scrie despre despre Grădinița pentru totdeauna sau să-mi trimită minunate testimoniale.

Celor care nu au apucat să citească cartea, dar simt că le poate fi de folos, le spun că o mai pot achiziționa online de la câteva librării și alte magazine. Pentru că este o perioadă a reducerilor și ne pregătim să-l întâmpinăm de Moș Nicolae, iar apoi darnicul Crăciun, țin să precizez că:

  • de la caz la caz, aveți în dar și tot felul de reduceri;

  • pe booknation.ro puteți descărca gratuit un fragment din carte;

  • pentru cei care sunt departe de România, pot oricând apela la Amazon!

Lectură plăcută și să ne azim cu bine!


Unde mai poți găsi online cartea …


Previous
Previous

6 idei altfel pentru un Crăciun Fericit in familie

Next
Next

Cum să gestionezi stările de agresivitate ale copiilor