Carte bună: Grădinița pentru totdeauna

Ce bucurie să citesc recenzia publicată de Bogdana Elena Păcurari, psihoterapeut de familie și cuplu.

June 11, 2020

Am cunoscut-o pe Mira Loghin la o conferință unde a fost invitată să vorbească despre traiectoria ei profesională, despre munca și realizările ei. Încă de atunci am văzut pasiunea cu care vorbea despre activitatea pe care o face alături de copii și părinți în grădiniță și în taberele pe care le organizează. Cartea Grădinița pentru totdeauna scrisă de ea, vine perfect pe această vocație, cea de a fi în sprijinul părinților, educatorilor și copiilor.

(…) Practic, după ce ai citit cartea, ai o viziune de ansamblu asupra tuturor proceselor ce țin de această etapă din viața copilului și a familiei. Cred totodată că acesta este și punctul cel mai valoros al cărții: faptul că Mira descrie toate procesele prin prisma experienței ei de fondatoare a unui Centru de Educație Alternativă.

(…) Cartea poate fi un instrument valoros și pentru cadrele didactice, pe care-l pot folosi pentru a media conflicte între copii, pentru a fi mai conștienți asupra unor comportamente dificile și a identifica nevoia reală dincolo de ceea ce vedem prin comportament.

Recenzia cărții mele, scrisă de Bogdana Elena Păcurari o poți citi aici: Carte bună: Grădinița pentru totdeauna

Previous
Previous

Cum se vor întoarce copiii nostri la grădiniță din toamnă?

Next
Next

Ne vedem pe 1 iunie la 1UNIFEST