Miruna Ioani — o blondă și comunicarea nonviolentă

Îi dau deplină dreptate Mirunei Ioanei, când face această afirmație! O dovedește tot timpul pentru gândurile și experiențele pe care le împărtășește pe blogul său, și blondele gândesc. Eu și Miruna ne cunoaștem de ceva vreme, dar anul acesta, participând alături de copii săi la una din taberele organizate în luna iulie, a avut ocazia să experimenteze „first hand”, cum ar spune englezii, beneficiile comunicării nonviolente. I-a plăcut ce a descoperit și așa s-a alăturat programului online de comunicare empatică pentru mame Acasă în inima ta.

miruna-ioani-2.jpg

Dragă Miruna,

M-a emoționat autenticitatea și naturalețea mărturisilor tale cu privire la conștietizările mamei și femeii care ești. Scrii exact așa cum ți-ai dorit: „Totul ca un dans firesc în ritmul unui suflet care cântă.”

Îți mulțumesc cu recunoștință pentru experiențele și cuvintele încurajatoare pe care ni le-ai adresat în articolul 3 antidepresive naturale și fetița care te poate salva înainte să te apuci de xanax. Te mai gândești la ea? Este o mare bucurie pentru mine și Monica să știm că prin ceea ce facem aducem mai multă înțelegere și armonie.

Dragi cititoare,

Vă încurajez să citiți articolul Mirunei pentru că sunt sigură că veți descoperi că multe dintre experiențele pe care le trăiți sunt trăiri prin care trecem cu toții. Important însă este să ne dăm șansa să ne înțelegem.

Previous
Previous

Eu, Zoran și mersul la grădiniță

Next
Next

Ioana Marinescu Sima — experiențe binevenite și potrivite