De ce merge Prințesa Urbană în tabără de familie?

ioana-macoveciuc.jpg

E greu să vă imaginați ce sentimente de bucurie și împlinire simt atunci când alături de echipa mea, reușim să aducem pentru câteva zile de vacanță, ceea ce caută fiecare familie. Pace. Tihnă. Conectare. Armonie. Încredere. Iar bucuria e cu atât mai mare, când vedem că experiențele acestor tabere sunt împărtășite cu inima deschisă de cei care le-au trăit.

Ioana Chicet-Macoveiciuc, pe care s-ar putea s-o cunoașteți drept Prințesa Urbană, este la a patra tabără de familie. Aș vrea să vă spun că Ioana este un om cu suflet mare, cald și frumos.

Scrie pentru că știe bine că „vorbele odată scrise, schimbă lucruri”, iar ea crede cu tărie că le schimbă în bine. Scrie despre copiii ei, familia ei, despre ea, „despre tot ce ne face viața frumoasă”. Încearcă să ajute cu informații bine documentate, cu oameni care o inspiră, dar mai ales cu poveștile sale de viață care au crescut-o și o cresc în continuare.

Anul acesta Ioana a scris despre motivele pentru care se reîntoarce an de an în tabăra de familie. Și, pentru că-mi doresc să citiți chiar voi povestea ei, am să adaug un singur citat:

„Vă recomand din suflet acest gen de evadare, în care altcineva se ocupă de meniu, de activități, de tot, tu doar te duci cu iubitul și cu copiii, cunoașteți alte familii cu interese comune, faceți tot soiul de jocuri și concursuri, copiii își fac prieteni de vârsta lor, dormiți la grămadă la cort sau la pensiune, mâncați toți în aer liber la mese mari, socializați, construiți, la final bociți și visați la tabăra de anul viitor.” - Ioana Chicet-Macoveiciuc, Prințesa Urbană

Pe voi, dragi prieteni și prietene, vă invit să citiți acum articolul Prințesei Urbane - De ce mergem în tabară de familie Lumea lui MOMO.

Mulțumim cu recunoștință, Ioana Chicet-Macoveiciuc! 🤗 Sperăm să ne revedem în următoarea tabără!

Foto: Arhiva personală - Ioana Chicet- Macoveiciuc

Previous
Previous

Lansare de carte: Grădinița pentru totdeauna

Next
Next

Ziua în care am început să mă iubesc