Ioana Marinescu Sima — experiențe binevenite și potrivite

ioana-marinescu-sima.jpg

Ioana Marinescu Sima se autodefinește ca fiind „stylish mom blogger” și „words magician”. Se pot spune multe despre Ioana, dar acum am să mă rezum doar la câteva cuvinte, pentru că restul puteți descoperi pe blogul său. Este o femeie ca mine și ca tine. O femeie care recunoaște cu sinceritate că se află într-un proces continuu de vindecare și dezvoltare. Iubește să transpună în cuvinte emoțiile pe care le experimentează, stările prin care trece, experiențele pe care le trăiește.

În articolul Bucură-te, chiar dacă lucrurile nu se întâmplă cum te aștepți, Ioana a povestit despre învățăturile ultimului an și jumătate din viața ei, în general, dar mai ales despre lunile de pandemie. Pe scurt, în tot acest răstimp a experimentat tot felul de lucruri:

  • terapie și ședințe de coaching

  • diferite grupuri de lucru și întâlniri de suport

  • tabere spirituale și de dezvoltare personală

De asemenea, s-a familiarizat cu instrumentele comunicării nonviolente și a participat la întălnirile grupului de lucru pentru femei Women Empathy Cafe. Concluzia Ioanei Marinescu Sima:

„Fiecare separat și toate împreună m-au ajutat să nu clachez și să pun piatră cu piatră la temelia femeii noi care nu credeam că voi fi vreodată.”

Să vă fie de folos!

Previous
Previous

Miruna Ioani — o blondă și comunicarea nonviolentă

Next
Next

Viață este o operă de artă. Artistul ești tu.