Ne vedem pe 1 iunie la 1UNIFEST

1unifest.jpg

Pe 1 iunie, copiii le arată părinților ce înseamnă distracția, la 1UNIFEST! Va fi o zi a bucuri, distracției și jocului, orchestrată de dimineață de la ora 8:00 până seara la ora 20:00, de îndrăgiții realizatorii radio de la Itsy Bitsy FM. Pe lângă muzică pop, rock și reggae, pe copii îî așteaptă 12 ore de activități de relaxare și joacă și bucurie, 30.000 de cadouri și surprize întinse pe 100.000 de metri pătrați de parc.

Eu vă dau întâlnire pe pe scena secundară, în Foișorul de lemn, unde va fi un maraton al teatrului pentru copii. Aici copiii vor intra în Lumea poveștilor și prin întâlniri cu autori ai. numeroase cărți ce le sunt dedicate. Așadarr, vă aștept alături de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană), Alec Blenche, Bianca Mereuță, Adriana Mitu, Mira Loghin și Dana Predu. În plus, la standurile editurilor de carte pentru copii vor fi multe titluri faine, oferte și surprize. 

După ce a obținut 1 Iunie zi liberă națională, Itsy Bitsy organizează 1UNIFEST, cea mai mare sărbătoare a copiilor și părinților din România. Ne vedem pe 1 iunie în parcul Al.Ioan Cuza din București. Află toate detalii evenimentului 1UNIFEST pe site-ul IQads!

Previous
Previous

Carte bună: Grădinița pentru totdeauna

Next
Next

Cine are timp să te asculte?